doar pe baza de programare
programari: 0721.700.909 / 0747.750.825

Sedinte foto cu decor special de Craciun pentru tine si copilul tau!

PRET: de la 200 RON, 150 RON pana pe 16 Decembrie 

Studio Foto Bucuresti va asteapta zi de zi, de Luni pana Sambata, fie ca doriti sa fiti fotografiati fie ca vreti sa inchiriati studio-ul pentru studiu sau shootinguri personale. Studio-ul este dotat de asemenea si cu lampi de lumina continua necesare pentru filmari si fundal chroma blue.

PRET: de la 50 RON / ora

Va oferim sedinte foto profesionale si fotobook-uri complete in interior si exterior. 

PRET: de la 700 RON

Realizam fotografii tip dupa specificatile clientilor, Cele mai uzuale sunt: loteria vizelor, vize SUA, Canada, Australia, pasaport, fotografii full body pentru CV-uri, fotografii pentru posturile de insotitor de bord etc.

PRET: 30 RON / set

Atunci cand dorim sa aplicam pentru un job prestigios avem nevoie de un CV impecabil, este bine sa nu uitam si de fotografia care ne va reprezenta in acest CV.

PRET: 100 RON

Postul de insotitor de bord este foarte ravnit de multe persoane, pentru a reusii la interviurile cu companiile aeriene de top precum Emirate sau Qatar aveti nevoie si de fotografii de top.

PRET: 70 RON

Fotografia de produs este menita sa scoata in evidenta calitatile si detaliile produselor dumneavoastra

PRET: negociabil

Alegerea unui fotograf profesionist pentru nunta poate fi dificila. Rolul de fotograf de nunta este poate cel mai dificil, intrucat fotograful este alaturi de mire si de mireasa de la inceputul zilei pana a doua zi cand si petrecerea de la restaurant sa terminat. Fotograful este  persoana care trebuie sa dea tonul initial orcarei fotografii, fie ca este de grup, cu toti invitatii de la nunta, fie ca este o fotografie mai intima doar cu mirele si mireasa.

PRET: de la 800 RON

La cererea dumneavoastra putem sa asiguram suportul fotografic pentru evenimente precum conferinte de presa, expozitii, lansari de produse, concerte etc

PRET: de la 50 RON / ora

Perioada prenatala este momentul in care viitoarea mamica este cel mai apropriata de bebelusul ce urmeaza sa ni se alature.

PRET: 200 RON

Pastreaza amintiri frumoase cu si pentru copilul tau.

PRET: De la 200 RON

Botezul reprezinta prima treapta urcata de om pe scara vietii, respectiv nasterea lui spirituala si cooptarea in comunitatea crestina. Pentru bebelus, este primul eveniment important la care ia parte dupa nastere

PRET: de la 300 RON

Machiaj profesional realizat de catre un make-up artist profesionist atat pentru sedinte foto cat si pentru alte evenimente (Prezantari de moda, nunti, filmari, etc)

PRET: de la 150 RON

Studio Foto Bucuresti va ofera servicii fotografice corporate prin fotografi profesionisti cu experienta si aparatura foto profesionala pentru realizare de fotografii corporate

In sedinta foto pentru cuplu se realizeaza deobicei fotografii in cadre naturale, parcuri, cladiri, etc., locuri in care persoanele in cauza sa se simta in largul lor. Sedinta foto de cuplu poate fi realizata si in studio.

Fotografii specializate pentru interviul Qatar Airways.

PRET: 70 RON 

Concurs

  • Sedinta foto prenatalaCastigatorii sedintei foto de ziua indragostitiilor sunt Marilena si Alexandru, cei doi ne-au vizitat zilele trecute aducand cu ei o mica surpriza!

     

    Calendar

    Puteti verifica programul nostru pentru o anumita data si ora folosind calendarul.

Categories

    Facebook