doar pe baza de programare
programari: 0721.700.909 / 0747.750.825

fotografii botez

Botezul reprezinta prima treapta urcata de om pe scara vietii, respectiv nasterea lui spirituala si cooptarea in comunitatea crestina. Pentru bebelus, este primul eveniment important la care ia parte dupa nastere

PRET: de la 300 RON

Botezul este un eveniment unic si de neuitat in viata fiecaruia, insa cati dintre noi tin minte tot ce se intampla in astfel de imprejurari in cel mai mic detaliu? Care este mimica bebelusului, gesturile invitatilor sau sentimentele pe care le reda evenimentul in sine? Timpul este neiertator chiar si fata de aceste momente minunate, pe care bebelusul crescand va dori sa le vada cu mare placere. Sunt clipe in care a urcat prima treapta spre nasterea lui spirituala si cel mai important eveniment la care ia parte dupa nastere.

Fotografia de botez este menita sa surprinda imaginile pe care bebelusul le vede cu ochii insa nu va reusi sa le memoreze, redand intr-un mod cat mai fidel atmosfera evenimentului, pentru ca el sa o constientizeze si sa se bucure de ea mai tarziu. Pentru parinti, nasi si invitati, fotografiile de botez constituie o arhiva de imagini menita sa redea emotia si bucuria momentelor petrecute alaturi de noul-nascut. Prin fotografiile de la botez, veti reusi sa impartasiti cu cei dragi momentele cele mai frumoase si memorabile ale acestui eveniment, retraind acele emotii cu o maxima intensitate in timp.

Studio Foto Bucuresti va ofera servicii fotografice exceptionale pentru botez, astfel incat impreuna cu invitatii, rasfoind un album cu poze, sa va amintiti mereu de acest eveniment irepetabil. Fotograful de botez va avea grija ca amintirile deosebite pe care le vom pastra pentru toata viata si la care vom reveni cu un zambet mereu, sa fie reflectate in fotografii de calitate, prin surprinderea celor mai spontane si importante momente ale evenimentului. Naturaletea, puritatea sufleteasca, retrairea celor mai placute si extraordinare sentimente sunt doar cateva dintre elementele care vor fi redate, iar la cerere va putem asigura prezenta unui fotograf si inainte de biserica, prin care sa nu fie uitate obiceiurile si traditiile de imbracare ale bebelusului, spalare etc.

 - Se pot realiza si marturii pe magneti fotografici la eveniment.

Pret: 300-800 RON
 

 

Concurs

  • Sedinta foto prenatalaCastigatorii sedintei foto de ziua indragostitiilor sunt Marilena si Alexandru, cei doi ne-au vizitat zilele trecute aducand cu ei o mica surpriza!

     

    Calendar

    Puteti verifica programul nostru pentru o anumita data si ora folosind calendarul.

Categories

    Facebook