Inchiriere studio foto, spatiu, echipament fotografic si decor de Craciun

Va asteptam in perioada Craciunului cu un decor special aranjat pentru sedintele foto cu copii. Tematica decorului este magia unei paduri de brazi, plini de zapada, cu sanie, reni, om de zapada si cadouri de Craciun.

100 RON

ORA

Pentru verificarea disponibilitatii de inchiriere a studio-ului foto va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne trimiteti un e-mail cu tema „Inchiriere studio foto„.
Studio-ul foto se inchiriaza „asa cum este” si nu se poate inchiria doar echipament partial. Nu exista numar maxim de ore pentru inchirierea studio-ului foto.
Cand sunati pentru rezervarea studio-ului va rugam sa specificati daca doriti sa realizati fotografii sau filmari pentru ca echipamentul corespunzator sa fie deja instalat si sa puteti incepe sa filmati / fotografiati de cum ajungeti.

Lista de preturi pentru inchiriere studioului foto cu decor si echipament inclus:

  • 1 ora de lucru in studio: 100 RON – Luni – Duminica: 09:00 – 22:00
  • Nou! Abonament 20 de ore de lucru in studio la pret de 15 ore: 1500 RON – Luni – Duminica: 09:00 – 22:00

Va asteptam cu 3 decoruri de Craciun mari (2,7-3 metri latime) cu sute de elemente decorative: brazi, reni, seminee, fotolii speciale, masinute, caluti, cutii postale, perne, botosi, caciuli, felinare, oameni de zapada si multe altele